Home Apps Libraries & Demo BookBites Bibliotek
BookBites Bibliotek icon

BookBites Bibliotek

  • BookBites Bibliotek poster BookBites Bibliotek screenshot 1 BookBites Bibliotek screenshot 2 BookBites Bibliotek screenshot 3 BookBites Bibliotek screenshot 4 BookBites Bibliotek screenshot 5

The description of BookBites Bibliotek

BookBites er en relativt ny lese- og utlånsapp i Norge. Alle kan laste ned appen og opprette en bruker, men for å låne bøker må du ha lånekort på et bibliotek som bruker BookBites til å låne ut e-bøker og digitale lydbøker.

Per mars 2020 bruker alle folkebibliotek i fylkene Viken, Innlandet, Vestland (minus Bergen), Troms og Finnmark (inkludert Svalbard), Vestfold og Telemark BookBites-appen til å låne ut digitale bøker. Bibliotekene i Nordland kommer på hvert øyeblikk. I tillegg bruker E-bibliotek for sjøfolk også appen.

Kan du låne hos et bibliotek i ett av disse fylkene, men mangler lånekort? Kontakt ditt nærmeste bibliotek, så hjelper de deg med å få et lånekort.

BookBites kan brukes av alle målgrupper, voksne og barn, og har en rekke funksjoner som støtter opp under den gode leseopplevelsen og motiverer deg til å lese videre. Appen har hjelpemidler for ulike lesevansker, for eksempel dysleksi, og et brukervennlig og engasjerende design.

– Bøker for alle
– Søk i hele katalogen
– Få visualisert hvor mye av boka du har lest
– Tillpass teksten til dine behov
– Boktips og formidlingshyller
– En spesiallaget e-bokleser

Show More

Info Update

BookBites Bibliotek 1.9.6 Update 2020-07-12 - Oppdaterte leseren
0.0
0 total
5
4
3
2
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rating review: