Home Games Trivia Deze quiz is voor jou
Deze quiz is voor jou icon

Deze quiz is voor jou

  • Deze quiz is voor jou poster Deze quiz is voor jou screenshot 1 Deze quiz is voor jou screenshot 2 Deze quiz is voor jou screenshot 3 Deze quiz is voor jou screenshot 4 Deze quiz is voor jou screenshot 5 Deze quiz is voor jou screenshot 6 Deze quiz is voor jou screenshot 7 Deze quiz is voor jou screenshot 8 Deze quiz is voor jou screenshot 9 Deze quiz is voor jou screenshot 10 Deze quiz is voor jou screenshot 11 Deze quiz is voor jou screenshot 12 Deze quiz is voor jou screenshot 13 Deze quiz is voor jou screenshot 14

The description of Deze quiz is voor jou App

In het tv-programma “Deze quiz is voor jou” gepresenteerd door Linda de Mol en uitgezonden op SBS6, spelen vier BN’ers drie rondes van 15 vragen. Thuis kun je je met de BN’ers meten door mee te spelen met de gratis “Deze quiz is voor jou”-app. Als je als app-speler alle 15 vragen van een ronde goed hebt, kun je kans maken op 1.000 euro. Speel vanaf zondag 11 april weer 8 weken lang mee! 20:00 uur bij SBS6.
Show More

Info Update

Deze quiz is voor jou App 1.0 Update 2020-01-28 In het tv-programma "Deze quiz is voor jou" gepresenteerd door Linda de Mol en uitgezonden op SBS6, spelen vier BN'ers drie rondes van 15 vragen. Thuis kun je je met de BN'ers meten door mee te spelen met de gratis ‘Deze quiz is voor jou’-app. Als je al app-speler alle 15 vragen goed van een ronde goed hebt, kun je kans maken op 1.000 euro. De eerste uitzending is te zien op 1 februari op SBS6. In totaal zijn het 8 afleveringen.
0.0
0 total
5
4
3
2
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rating review: