Home Apps Business eJobs.ro Locuri de muncă
eJobs.ro icon

eJobs.ro Locuri de muncă

  • eJobs.ro poster eJobs.ro screenshot 1 eJobs.ro screenshot 2 eJobs.ro screenshot 3 eJobs.ro screenshot 4 eJobs.ro screenshot 5 eJobs.ro screenshot 6 eJobs.ro screenshot 7 eJobs.ro screenshot 8 eJobs.ro screenshot 9 eJobs.ro screenshot 10 eJobs.ro screenshot 11 eJobs.ro screenshot 12 eJobs.ro screenshot 13 eJobs.ro screenshot 14 eJobs.ro screenshot 15 eJobs.ro screenshot 16 eJobs.ro screenshot 17 eJobs.ro screenshot 18 eJobs.ro screenshot 19 eJobs.ro screenshot 20

The description of eJobs.ro

eJobs.ro – numărul 1 în recrutarea online

Instalează aplicația eJobs și fii la un pas distanță de jobul visurilor tale! Caută prin diversele posturi disponibile și găsește cele mai faine locuri de munca, adăugând noi detalii în CV rapid și ușor. Navighează prin baza noastră de locuri de muncă vacante și descoperă ce cariere ți se potrivesc!

Indiferent dacă ești in căutarea unor locuri de munca full time sau part time, eJobs le are pe toate. Angajatorii caută atât candidați pentru profilul clasic de angajare, cât și candidați pentru programe flexibile, ideale pentru liceeni, studenți și pentru cei care doresc să își suplimenteze venitul lunar cu încă un salariu.

Mai mult, pe eJobs vei găsi anunțuri cu locuri de munca în străinătate sau cu optiunea de muncă de acasă (remote work / work from home). Asadar, dacă erai în căutarea unui job ideal pentru spiritul tau liber, sigur îl vei gasi cu ajutorul acestei aplicații de angajări, care-ți pune la dispoziție posturi și locuri de muncă diverse. Jobul care se mulează perfect pe nevoile tale te așteaptă la câteva click-uri distantă, așa că nu-ți fie teamă de procesul de angajare! Descoperă ce cariere ți se potrivesc!

Pe langă toate aceste locuri de muncă, mai ai sute de oportunitați de internship, ideale pentru studenții și tinerii care doresc să descopere ce cariere li se potrivesc. Mai mult, majoritatea internship-urilor iți asigură, pe lângă experiență, o ofertă de angajare la finalul stagiului. Dacă încă îți e teamă de primul interviu și primul job în general, chiar și în cazul unui eventual internship, intră pe noua platformă by eJobs Romania – primul-job.ro – gândită special pentru tinerii la inceput de carieră. Acolo vei găsi sfaturi despre cum poți naviga procesul de angajare și cum poți negocia primul salariu, dar și anunțuri de job entry level și oferte de muncă pentru studenți și pentru cei care doresc să facă muncă de acasă (remote work / work from home) sau caută locuri de muncă în străinătate. Dacă visezi la primul salariu, ia-ți mai întâi primul job!

Ai nevoie de ajutor cu redactarea unui CV și aplicarea la anunțurile de job de pe eJobs? Sună la 021.9124, prima linie telefonică de consiliere profesională din România, și stai de vorbă cu un operator eJobs. Acesta te va ajuta să îți creezi un cont pe site-ul nostru de angajări, apoi va aplica, cu tine la telefon, la ce locuri de muncă ți se potrivesc, gratuit! Ulterior, dacă angajatorul te consideră potrivit pentru un job, te va contacta pentru a stabili un interviu. Dacă dorești să aplici pentru mai multe posturi, sună din nou la 021.9124 și vorbește cu unul dintre operatorii eJobs ca să vezi ce alte cariere sau joburi ți se potrivesc!
Desigur, nu putem uita nici de salariu. Si acesta este extrem de important. De aceea, eJobs a lansat primul comparator de salarii din Romania – paylab.ro – unde poți afla dacă primești un salariu corect sau nu, și dacă e timpul pentru o mărire sau alte joburi/cariere!
eJobs îți pune la dispozitie, de asemenea, o platformă de conținut cu articole noi zilnice – cariera.ejobs.ro – din care poți afla cum să scrii un CV, ce sa întrebi la interviu, cum navighezi un anunț de job, cum negociezi salariul, ce presupune munca in străinătate și cum poți obține primul job work from home (remote work / muncă de acasă).

Dacă te-am convins, atunci descoperă anunțurile de joburi din aplicația eJobs și beneficiile care te așteaptă în procesul de angajare! Indiferent dacă ești în căutarea unui job sau vrei să descoperi cele mai noi posturi, aplicația eJobs de angajări iți oferă mii de joburi. Mai mult, poți intra și edita CV-ul tău oricând și oriunde, adăugând în timp real informațiile care te fac candidatul ideal.

Descarcă acum aplicația eJobs, construiește-ți CV-ul de candidat ideal, descoperă ce oferte de muncă ți se potrivesc, aplica rapid și ușor, pregătește-te pentru interviu, apoi așteaptă sa vezi ce oferte de muncă primești!

Multă baftă la interviuri!

Show More

Info Update

eJobs.ro 2.3.21 Update 2020-07-16 Îmbunătățiri de performanță
Download https://apkpure.com/ejobs-ro-locuri-de-munc%C4%83/com.hm.eJobsUsers/download?from=details
0.0
0 total
5
4
3
2
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rating review: