Home Apps Shopping GLAMOUR-napok
GLAMOUR-napok icon

GLAMOUR-napok

  • GLAMOUR-napok poster GLAMOUR-napok screenshot 1 GLAMOUR-napok screenshot 2 GLAMOUR-napok screenshot 3 GLAMOUR-napok screenshot 4 GLAMOUR-napok screenshot 5 GLAMOUR-napok screenshot 6 GLAMOUR-napok screenshot 7

The description of GLAMOUR-napok App

Töltsd velünk az évet 2021-ben is, mert ÚJDONSÁGOKKAL jelentkezünk!

Értesülj ELSŐKÉNT a legújabb akciókról! Töltsd le az applikációt még ma, ne maradj le az exkluzív információkról!

GLAMOUR-napok tavasz – Április 8-11.
GLAMOUR Summer Weekend – Július 8-11.
GLAMOUR-napok ősz – Október 7-10.
GLAMOUR-napok Reloaded – November 4-8.

TARTS VELÜNK! A GLAMOUR-napok alkalmazás a GLAMOUR hivatalos alkalmazása, annak tartalma és kuponjai teljes mértékben megegyeznek a nyomtatott kuponokkal. Minden beváltóhely KÖTELES elfogadni a digitális kuponokat, ahogy a nyomtatott kuponokat is. A GLAMOUR-napok ideje alatt – a hagyományos Kuponfüzet mellett – online is beszerezheted és beválthatod a kuponokat kedvenc üzleteidben! Ehhez elegendő letöltened GLAMOUR-napok applikációnkat, ennek keretein belül megvásárolni a Magazint (ahogy tennéd azt hagyományos módon is), és máris elkerülheted a kuponok kivágását, rendszerezését, hiszen ezt az alkalmazás megteszi Neked!
Így bevásárló körutadra elegendő magaddal vinned telefonod, és ezzel egy helyen elérheted számtalan akciós ajánlatunkat. A Kuponok mellett rengeteg hasznos funkciót találsz az alkalmazásban, mint például kedvenc kuponjaid összegyűjtése, shopping túra és ajánlók. Szerezd be kedvenceidet még könnyebben!
Kérjük az alkalmazás használatával kapcsolatos tapasztalatokat, problémákat, hibákat, reklamációkat az alábbi címre írjátok meg részünkre: app@glamour.hu.
Minden elküldött reklamációt kivizsgálunk és visszajelzünk.
Life is GLAMOUROUS!

Show More

Info Update

GLAMOUR-napok App 1.2.2 Update 2019-04-12 A 2019. tavaszi GLAMOUR-napokra továbbfejlesztett verzió, ajándék kuponokkal. Most megéri letölteni!
0.0
0 total
5
4
3
2
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rating review: