Home Apps Parenting Hrana za bebe – Recepti za bebe i prva hrana
Hrana za bebe -  Recepti za bebe i prva hrana icon

Hrana za bebe – Recepti za bebe i prva hrana

  • Hrana za bebe -  Recepti za bebe i prva hrana poster Hrana za bebe -  Recepti za bebe i prva hrana screenshot 1 Hrana za bebe -  Recepti za bebe i prva hrana screenshot 2 Hrana za bebe -  Recepti za bebe i prva hrana screenshot 3 Hrana za bebe -  Recepti za bebe i prva hrana screenshot 4 Hrana za bebe -  Recepti za bebe i prva hrana screenshot 5 Hrana za bebe -  Recepti za bebe i prva hrana screenshot 6 Hrana za bebe -  Recepti za bebe i prva hrana screenshot 7

The description of Hrana za bebe - Recepti za bebe i prva hrana App

Portal „ Hrana za bebe “ je nastao sa ciljem da inspiriše roditelje da hrane svoje bebe pravom hranom.

Želimo da inspirišemo roditelje da prave domaću hranu za bebe i pokažemo koliko je pravljenje domaće hrane za bebe lako, a zdravije, svežije i ukusnije od upotrebe kupovnih kašica za bebe u teglama.

Još jedan naš cilj je da pomognemo roditeljima da shvate da kupovna hrana za bebe nije superiorna i u neku ruku magična. Kompanije koje proizvode kupovnu hranu za bebe, ne rade ništa magično sa hranom koju pakuju u teglice.

Portal „Hrana za bebe“ je počeo sa radom 2017. godine i u vlasništvu je kompanije „UBUNTU“.

Lokacija predstavništva portala „Hrana za bebe“ je u Srbiji. Neki recepti, ideje i/ili preporuke za uvođenje namirnica variraju od zemlje do zemlje.
Posavetujte se sa pedijatrom pre uvodjenja novih namirnica u ishranu vase bebe.

Show More

Info Update

Hrana za bebe - Recepti za bebe i prva hrana App 1.0.0 Update 2020-10-23 Prva produkciona verzija Android aplikacije portala: www.hranazabebe.com
0.0
0 total
5
4
3
2
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rating review: