Home Apps Entertainment Për’puthen
Për'puthen icon

Për’puthen

  • Për'puthen poster Për'puthen screenshot 1 Për'puthen screenshot 2 Për'puthen screenshot 3 Për'puthen screenshot 4 Për'puthen screenshot 5 Për'puthen screenshot 6 Për'puthen screenshot 7

The description of Për'puthen App

Perputhen, video ekskluzive, Intervista dhe ngjarje te patransmetuara ne program, cdo dite perputhen ne nje aplikacion. Ajo qe nuk mund te shihni dot ne ekran, do ta ndiqni ketu. I vetmi i llojit te tij ne Shqiperi. Po te presim!
Show More

Info Update

Për'puthen App 1.03 Update 2021-03-30 Për'puthen:Video ekskluzive, Intervista,Ngjarje të patransmetuara në program
0.0
0 total
5
4
3
2
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rating review: